nemszeretem

Mindenről, amit nem szeretek, de még megváltozhatok...

Archívum

2008.12.15. 14:39 tam-arra

Megfogadtam, hogy nem fogadok

Következetesen meg kéne állnom, hogy megtegyem, de nem megy!!! Tegnap volt egy jó megérzésem, és úgy gondoltam mára is maradt belőle... de élesben nem megy!!! Miért nem??? Az ördögök és az angyalok, vagy a marslakók vs. testenkivüliek??? Ez szerintem olyasmi, hogy miért nem tud mindenki szájharmónikázni...? Pedig tök egyszerűnek tűnik, mint egy ék. És az ék gék, a zű meg föld! Na, ha jól látom valami remény a felemelkedésre... Hm, nézzük csak! Tévedetem! Emberiesség elleni dolog, főleg ha tűzszerész vagy. Most komolyan! Mikor van alkalma egy tűzszerésznek megbánni, heee??? Pedig annyira szeretné mondani, mindenkinek: bocsi, tévedtem! De addigra ő már tovaszáll... és vele a környék is. Engem ugyan nem érint, de mégis kellemetlen dolog lehet. Akár ezek a mindenféle sztrájkok. Amiről sosem tudom meg, hogy aki ellen irányult az valóban rosszul érezte-e magát közben...? Amiről-akiről, lárifári! A pénzeddel választasz. Vegyél magyar terméket! De vajon kellően tájékozott vagy-e a tulajdonosi struktúrákban? Hiszen az alsóneműt sem viheted vissza, hiába nem jó az anyagvastagsága, vagy ha csak szimplán izzadsz benne télen is. Egyébként mindig kitalálnak valamit, csak nehogy jó legyen. És a számok...??? Döbbenet! Amikor szeretkezel, te számolod, hogy hányszor hatol ki és be a pasid? Pedig elég sok faszi számolja! És utána elmeséli 2 kisüsti mellett, hogy a Helgával 234 döféssel végeztem. Nézzük csak, mennyi idő alatt is teljesül ez a szám: vegyünk egy átlagos tempót, 2 "döfés"/mp. De ha ez sok, akkor legyen 1mp egy "döfés". És így számolni is könnyebb!:) Nos, akkor 234mp alatt eljutunk a szóban forgó férfi ejakulációjáig. Ez 234/60, azaz majdnem 4 perc! Ennyi jutott Helgának... És nem tudom eldönteni, hogy ez sok vagy kevés... Döntsd el, TE! Nyeremény nincs, mivel szponzor sincs!:)

Szólj hozzá!


2008.12.11. 11:39 tam-arra

Többet kéne tornázni

Valami nem jó, hiába is szeretném, hogy jobb legyen... Elfogyott a szó! Az emberek hétköznapjait a munkavégzés határozza meg? És eköré épül fel egy élet? Vagy a lakóhely? És ha nem vagy kellően "sima" és barátságos? És amikor eljön az idő, akkor észreveszed, hogy sehol senki aki számít, és aki számíthat rád? És az élet néha értelmetlen ilyenkor... Ugye azt nem gondolhatom komolyan, hogy ennek az irkálgatásnak itt értelmet tulajdonítsak?!?! De miért érzem azt, hogy ide van láncolva az agyam? Mintha a virtuális téren kivül minden más csak kolonc lenne... amit másra hagynék legszívesebben. És miért érzem azt (szinte állandóan!), hogy az agyamat blokkolja VALAMI!?!? Az agyamra ráhúztak egy műanyag zacskót és fóliahegesztővel légmentesen lezárták!

Aki hasonló gondokkal küzd, kérem keressen fel onlány!!!

 

Szólj hozzá!


2008.12.08. 18:20 tam-arra

Beszélgettem

Annyira élveztem, régen éreztem ennyire összeszedettnek magam egy csevegésben. Minden gondolat és érv, leírás, szavak, hangsúlyok... tökéletes volt! És elárult egy titkot is! Nem tudom ki tudhatja még... illetve az tuti, hogy az érintettek emlékeznek rá! Na, ebben tényleg biztos vagyok!:) Persze, hogy a szexről volt szó... Ki, mikor, kivel, miért, ok-okozat... Nem versenyeztünk ugyan, de ő nyert. Mondtam is neki. Mosolygott. Most már. Bár ki tudja, mindenki máshogy éli meg, és a vodka is segít olykor. És az a furcsa, hogy a "pénisz" volt talán az egyetlen szexuális (ráutaló) jellegű szavunk. Ez lehet szemérem, de intelligencia is. Hiszen senki semmit nem értett félre egyszer sem. Nem volt kérdés, értetlen nézés, buta hallgatás. Közel került. Közel kerültünk. Most még nem tudom, lesz-e még közelebb is...


Ja, és a lényeg: Egy házibuli lezárásaként elszabadultak az alkohollal felfűtött hormonok és 4 fiú + 2 lány összedugta azt, amit csak lehetett. Mindenki a maga ízlése és gyakorlatilag kénye-kedve szerint. ORGIA, ennyi!


Ha most beírnám ide, hogy pl.: punci, fasz, Brad Pitt, Angelina Jolie, szex, korbács, bilincs, erotika, Dundika, pornó, Michelle Wild, celeb, Orbán és Gyurcsány, Mónika Show, Balázs, válság, benzinár, pénz... stb. Nos, akkor bekerülök én is google keresőmotorjába? Persze remélem csakis valami előkelő helyen!

Szólj hozzá!


2008.12.08. 10:48 tam-arra

Harcsa Verát hallgatok

Amikor először láttam őt, nem is tünt fel nekem. Pedig izgalmas és érdekes dolgokat hallottam róla. De... szerintem inkább nem érdekelt. Úgy voltam vele, hogy okés, biztos tök tuti, viszont a távolságot nem győzzük le vezényszóra. Álomszerűen irányítva... És amikor megláttam... ott állt a ködben, kibontakozva, gubancolva hajtogatta testéhez mérten hosszú kezeit, mint egy ufóóó!


Amúgy a legfurcsább az volt, amikor Fox Mulder a fülembe súgta ezt a nagyon nemszeretem nevet: "SZADLECSÁK FRANCISKA".


Ja, és persze a nyálam megint folyt...

Szólj hozzá!


2008.12.05. 18:06 tam-arra

de fura...

Most hallom a rádióban, hogy eltemették Gyurkovics Tibort... Nem is tudtam, hogy meghalt... És nem tudom eldönteni, hogy ez jó-e vagy rossz??? Óóó ember, bárcsak tudnám, hogy jó sokan olvasnak, akkor tuti csinálnék most egy amolyan trenditévés-emeltdíjasesemeses betelefonálós-és-hozzászólós felhajtást, hogy jól kikérdezzem akárki-bárki csodálatos véleményét erről... de nem szeretem ezt...:-)

Szólj hozzá!


2008.12.05. 17:53 tam-arra

egyre jobban nem szeretem

Basszus, éppen eszek (vagy eszem?)...

Na, újra egy nemszeretem dolog...

De képes vagyok bármire, akárcsak egy népszerű sírfelirat:

"nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam: 1967-1999"

Majd folyt.köv...

Szólj hozzá!