nemszeretem

Mindenről, amit nem szeretek, de még megváltozhatok...

Archívum

2008.12.08. 18:20 tam-arra

Beszélgettem

Annyira élveztem, régen éreztem ennyire összeszedettnek magam egy csevegésben. Minden gondolat és érv, leírás, szavak, hangsúlyok... tökéletes volt! És elárult egy titkot is! Nem tudom ki tudhatja még... illetve az tuti, hogy az érintettek emlékeznek rá! Na, ebben tényleg biztos vagyok!:) Persze, hogy a szexről volt szó... Ki, mikor, kivel, miért, ok-okozat... Nem versenyeztünk ugyan, de ő nyert. Mondtam is neki. Mosolygott. Most már. Bár ki tudja, mindenki máshogy éli meg, és a vodka is segít olykor. És az a furcsa, hogy a "pénisz" volt talán az egyetlen szexuális (ráutaló) jellegű szavunk. Ez lehet szemérem, de intelligencia is. Hiszen senki semmit nem értett félre egyszer sem. Nem volt kérdés, értetlen nézés, buta hallgatás. Közel került. Közel kerültünk. Most még nem tudom, lesz-e még közelebb is...


Ja, és a lényeg: Egy házibuli lezárásaként elszabadultak az alkohollal felfűtött hormonok és 4 fiú + 2 lány összedugta azt, amit csak lehetett. Mindenki a maga ízlése és gyakorlatilag kénye-kedve szerint. ORGIA, ennyi!


Ha most beírnám ide, hogy pl.: punci, fasz, Brad Pitt, Angelina Jolie, szex, korbács, bilincs, erotika, Dundika, pornó, Michelle Wild, celeb, Orbán és Gyurcsány, Mónika Show, Balázs, válság, benzinár, pénz... stb. Nos, akkor bekerülök én is google keresőmotorjába? Persze remélem csakis valami előkelő helyen!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://nemszeretem.blog.hu/api/trackback/id/tr86811642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása